Zgonea: Cine candidează la Bucureşti fără să-i anunţe pe cei şase magnifici din spate are o problemă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Zgonea, în studioul Adevarul Live FOTO Eduard Enea
Valeriu Zgonea, în studioul Adevarul Live FOTO Eduard Enea

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat duminică că viitorul primar al Bucureştiului are nevoie de ”şase primari de sectoare care să câştige”, iar cine apare la televizor fără să-i anunţe pe cei ”şase magnifici din spatele său are o problemă”.

”Un primar de mare municipiu are nevoie de şase primari de sectoare care să câştige. Sunt într-o echipă. Un primar de mare municipiu fără primari competenţi care să câştige sectoarele are o problemă. Cine candidează singur şi vedeţi că se prezintă pe la televizor fără să-i spună pe cei şase magnifici din spatele său are o problemă. Pentru că dacă nu ai şase oameni să tragă şase sectoare la fel de puternic ca şi tine, ai foarte puţine şanse să câştigi”, a declarat Valeriu Zgonea, la Alba Iulia.

Liderul Camerei Deputaţilor crede că social-democraţii au şansa de a câştiga pentru prima dată Primăria Capitalei cu un candidat propriu. 

”Bucureştiul este important pentru că avem o şansă să câştigăm, după foarte mult timp, cu un candidat PSD. Avem o şansă să câştigăm primăria municipiului cu un candidat PSD. Nu cu un candidat independent susţinut de noi. Aceasta este preocuparea preşedintelui partidului şi a Biroului Permanent Naţional, să găsim cea mai bună formulă. (...) Doamna Firea este în măsurătorile noastre cu prima şansă. Ca să poată să fie candidat final, conform legii partidelor politice, trebuie ca structura de partid naţională să o valideze. În momentul în care Biroul Permanent Naţional o va valida pe doamna Firea, preşedintele va anunţa”, a mai afirmat Zgonea.

Preşedintele executiv al PSD s-a aflat, duminică, în judeţul Alba, într-o vizită cu scopul de a pregăti alegerile locale. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite