Violeta Alexandru nu-şi dă demisia şi îi răspunde lui Kelemen Hunor: Liderul partidului din care fac parte apreciază corectitudinea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta Alexandru şi Ludovic Orban. Foto Mediafax / Alexandru Dobre
Violeta Alexandru şi Ludovic Orban. Foto Mediafax / Alexandru Dobre

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, într-o intervenţie la Digi24, că nu are de ce să-şi dea demisia, după ce liderul UDMR, Kelemen Hunor, a cerut acest lucru.

„E dreptul preşedintelui unui partid să facă ce declaraţii vrea. Preşedintele partidului din care fac parte, PNL, apreciază corectitudinea. Nu vrea să generez o dispută politică”, a declarat Violeta Alexandru, într-o intervenţie telefonică la Digi24. 

Ministrul Muncii a subliniat că situaţia de la consilii judeţene este una generată de decizii luate în perioada electorală. „Situaţia de faţă are explicaţii tehnice. Nu vreau politizarea subiectului. Nu am eu ce să rezolv ci sunt de acord cu salariaţii care au emoţii în ceea ce priveşte salariul. Nu eu trebuie să le dau răspunsul oamenilor. În acest an, mai ales preş de CJ au gestionat cum au dorit angajările, sporurile. Luând o serie de decizii favorabile solicitărilor salariaţilor a dus la o situaţie dificilă”, a completat Violeta Alexandru. 

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a cerut luni, într-o postare pe Facebook, „demiterea imediată” a ministeri Muncii, Violeta Alexandru, pe care o acuză că nu cunoaşte legislaţia în vigoare şi nu îşi asumă răspunderea funcţiei pe care o deţine.

Solicitarea liderului UDMR vine după ce la finalul săptămânii trecute, Violeta Alexandru, a lansat, tot pe Facebook, o petiţie publică prin care cere ca salariile preşedinţilor de Consilii Judeţene să nu fie plătite înaintea celor ale angajaţilor de la Protecţia Copilului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite