Victor Ponta: Interimatul lui Pop la Autostrăzi şi Drumuri trebuie să fie unul foarte scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta vrea ca fostul director al CNADNR să părăsească repede instituţia                FOTO Adevărul
Victor Ponta vrea ca fostul director al CNADNR să părăsească repede instituţia                FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta a explicat, marţi, că interimatul directorului demisionar, Mircea Pop, de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale trebuie să fie unul „foarte scurt”.

Ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova, a declarat luni că directorul general demisionar al CNADNR, Mircea Pop, va asigura interimatul la conducerea companiei până la numirea altui şef.

Potrivit declaraţiilor de ieri ale premierului, acesta nu a fost încântat ca Pop să preia interimatul însă a acceptat întrucât „domnul Pop şi-l dorea foarte tare”.

„Am primit raportul privind situaţia CNADNR, l-am chemat pe domnul Pop, el şi-a înaintat demisia, o să numim astăzi un director interimar. Şi-a dorit domnul Pop foarte tare. Eu am fost nemulţumit, nu de modul în care s-a desfăşurat activitatea de deszăpezire, pentru că sub coordonarea vicepremierului Dragnea s-au desfăşurat mult mai bine ca altădată, însă faptul că angajaţii muncesc, iar şefii stau la Bâlea la discuţii, mi s-a părut inacceptabil“, a precizat Ponta.

Întrebat de jurnalişti dacă vor urma şi alte demiteri în cadrul companiilor de stat, premierul a răspuns „Da, sunt iute la demiteri”, a mai spus Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite