Un nou scandal între Gabriela Firea şi un consilier PSD: Vă rog să vă opriţi din acest mod dictatorial de a conduce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea şi Orlando Culea, pe vremea când se înţelegeau FOTO MEDIAFAX
Gabriela Firea şi Orlando Culea, pe vremea când se înţelegeau FOTO MEDIAFAX

Consilierul general al PSD, Orlando Culea, a atacat-o maţi dimineaţă pe Gabriela Firea, spunând despre aceasta că ar conduce „dictatorial” primăria şi că s-a înconjurat de „incompetenţi”. Orlando Curea face parte din tabăra lui Liviu Dragnea, aflat în conflict cu primarul general.

Conflictul a început după ce ieri, Orlando Culea a reclamat faptul că la votul în care s-a decis înfiinţarea Energetica, companie care va prelua locul RADET, unul dintre consilierii generali care a votat s-a aflat în stare de incompabilitate. Situaţia s-a creat deoarece fiica consilierului în cauză urma să facă parte din Consiliul de Administraţie al Companiei Energetica.

În urma reclamaţiei lui Culea, decizia CGMB a devenit nulă, Firea anunţând că votul va fi realuat. Aceasta din urmă l-a atacat apoi pe Culea, spunând despre consilierul aflat în incompabilitate că ar fi discutat cu Orlando Culea, care i-ar fi zis că „nu este nicio problemă”.

„Am aflat şi eu vineri seara despre această situaţie, pentru că domnul Culea a făcut reclamaţie la Primăria Capitalei şi la Pefectură - practic, noi comunicăm între colegi prin reclamaţii - prin care un consilier a făcut o propunere ca în consiliul de administraţie al companiei Termoenergetica să fie inclusă şi fiica domniei sale. Eu nu am ştiut despre această situaţie, regretabil este faptul că domnul Ardelean care a propus-o pe fiica sa, l-a întrebat pe domnul Culea, ştiind că este jurist, dacă este vreo incompatibilitate, şi domnul Culea l-a ajutat să greşească, spunându-i că nu este nicio problemă”, a declarat, luni, Gabriela Firea.

„Măsuraţi-vă cuvintele şi uitaţi-vă în imediata apropiere”

Astăzi, Orlando Culea a spus despre declaraţiile lui Firea că sunt o „ieşire nepotrivită la adresa mea” şi a acuzat-o că este înconjurată de „incompetenţi” şi că are un „mod dictatorial de a conduce”.

„Având în vedere ieşirea dumneavoastră nepotrivită la adresa mea, prin care mă acuzaţi pe mine pentru incompetenţa celor care vă înconjoară şi care în numele şi cu acordul dumneavoastră fac şi desfac totul în PMB, vă atrag atenţia să încetaţi a arunca vina în altă parte decât în proximitatea dumneavoastră şi să vă opriţi din acest mod dictatorial de a conduce. Măsuraţi-vă cuvintele şi uitaţi-vă în imediata apropiere când căutaţi vinovaţi pentru propriile nepriceperi sau abuzuri”, a precizat Culea pe pagina lui de Facebook.

Acesta din urmă i-a cerut apoi Primarului General că dacă-i „pasă de soarta termoficării”, să publice CV-urile celor care urmează să-i propună la conducerea Energetica.

„Vă propun un exerciţiu de transparenţă: dacă tot pretindeţi că vă pasă de soarta termoficării, publicaţi CV-urile celor pe care urmează sa îi propuneţi în conducerea societăţilor, pentru ca bucureştenii să poată aprecia singuri în ce măsură vă preocupă problema de fond şi în ce măsură bunăstarea cercului de apropiaţi”, a conchis Orlando Culea.

Cireşte şi

Trădare în PSD. Orlando Culea: „Demiterea lui Firea din fruntea PSD Bucureşti e o necesitate“. Cine e consilierul care schimbat tabăra

RADET intră în faliment. Ce soluţii se vor adopta pentru a nu-i lăsa pe bucureşteni fără apă caldă şi caldura

Falimentul RADET. S-a aprobat înfiinţarea companiilor municipale care vor prelua activitatea de termoficare

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite