Un fost primar PSD, injurii la adresa actorului Victor Rebengiuc: „De murit o să mori spurcat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O declaraţie făcută de actorul Victor Rebengiuc în care critica guvernarea actuală a PSD, comparând-o cu regimul comunist, a stârnit revolta unui fost primar PSD, Nicolae Matei, care a ţinut să-şi arate supărarea printr-un cometariu injurios la adresa actorului. Nicolae Matei nu este deloc însă „uşă de biserică”, fiind cercetat de DNA pentru săvârşirea unui prejudiciu de peste 4,5 milioane de euro.

Într-un interviu acordat săptămâna trecută, actorul Victor Rebengiuc critica modul în care se prezintă guvernarea actuală a PSD, despre care a spus că se aseamă cu cea a comuniştilor.

„Nenorocirea este că sunt destul de bătrân şi, de la o vârstă destul de fragedă, de pe la 13 ani, trăiesc în comunism… Şi nu-mi place. Asta mă enerveaza cel mai mult: comunismul şi PSD-ul (...) Când îi văd la televizor, mă sperii. E ceva îngrozitor ce se întâmplă. O să mor tot în comunism!", au fost declaraţiile făcute de marele actor.

Cuvintele lui nu au fost însă apreciate de către Nicolae Matei, fost primar PSD din Năvădori, care s-a simţit răspunzător cu protejarea imaginii partidului şi a dorit să-i ia „apărarea”. Pentru asta însă, fostul edil a apelat la un comentariu injurios, criticându-l în termeni vulgari pe actorul Victor Rebengiuc: „De murit o să mori spurcat de ce limbi în c*r dai la Sistem”, a fost comentariul lăsat de Nicolae Matei pe pagina de Facebook a publicaţiei Epoch Times, publicaţie care a distribuit interviul cu actorul Victor Rebengiuc.

Nicolae Matei nu este însă sfânt. Fostul primar PSD din Năvodari a fost trimis în judecată de procurorii DNA  Constanţa pentru abuz în serviciu şi conflict de interese, fiind acuzat că a produs oraşului şi unei firme private un prejudiciu de peste 4,5 milioane de euro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite