Udrea îi răspunde lui Geoană: „România nu a fost pregătită în 2009 nici pentru orice bărbat preşedinte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Elena Udrea i-a răspuns senatorului PSD Mircea Geoană, referitor la faptul că România nu este pregătită pentru orice femeie preşedinte, aducându-i aminte că a pierdut cursa pentru funcţia de şef al statului în 2009.

„Cum nici pentru orice bărbat. Dovada: alegerile din 2009“, a răspuns Elena Udrea, întrebată ce părere are de afirmaţiilr lui Geoană. .

Deputatul PDL a adus aminte de alegerile prezidenţiale din 2009, când Mircea Geoană a pierdut în cursa pentru funcţia de  şef al statului în faţa lui Traian Băsescu.

Senatorul PSD Mircea Geoană a afirmat joi privind o eventuală candidatură a Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale de anul viitor, că România este pregătită pentru o femeie în funcţia supremă în stat, dar nu pentru Elena Udrea.

„Este dreptul fiecărui politician să aibă ambiţiile şi speranţele sale şi - de ce nu? - o femeie candidat. Dar nu pentru orice femeie. Şi cred că aici este dificultatea pe care doamna Udrea o are“, a declarat Geoană.

Deputatul PDL Elena Udrea a evitat să spună clar dacă intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale, însă a afirmat că orice politician de carieră se gândeşte la un moment dat să poată fi în situaţia de a candida la funcţia de şef al statului, adăugând că ea însăşi este un astfel de politician.

Aflat la o dezbatere cu femei de carieră, preşedintele Traian Băsescu s-a situat de partea femeilor politician de carieră, spunând că ar fi bucuros să susţină o femeie la Preşedinţie sau în fruntea Executivului. Elena Udrea, Sulfina Barbu şi Anca Boagiu sunt printre preferatele preşedintelui.

Materiale pe aceeaşi temă:

Elena Udrea, despre o posibilă candidatură la prezidenţiale: „Orice politician de carieră se gândeşte să fie în situaţia de a candida“

Băsescu: „Se apropie vremea unei femei la Preşedinţia României“





 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite