Udrea: „Baza PDL vrea să fie împreună cu Traian Băsescu, e singurul care creşte în sondaje“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Elena Udrea susţine că formaţiunea din care face parte ar trebui să „dorească“ o apropiere de preşedintele Traian Băsescu, subliniind că este singurul lider politic care creşte în sondaje, iar „baza“ partidului a exprimat deja această dorinţă.

„Baza partidului asta doreşte: să fie împreună cu Traian Băsescu“, a declarat Elena Udrea la B1 TV, arătând că şeful statului este „singurul lider politic care creşte în perioada asta“.

„PDL ar trebui să facă pasul ăsta, să fie împreună cu preşedintele. Sunt mulţi care îl urmează pe preşedinte. Eu pe aceştia i-aş fi adunat într-un proiect politic. Abia s-a înscris Mişcarea Populară şi cred că va avea succes, pentru că va capitaliza în spatele lui Traian Băsescu. Eu nu vreau să discutăm separat: Mişcarea Populară, PDL şi Forţa Civică“, a explicat Elena Udrea.  

Totodată, ea a afirmat că înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară a avut în spate dorinţa  unor foşti liberal-democraţi de a-şi asuma un parteneriat cu preşedintele Băsescu.

„Din partea Mişcării Populare s-au dat mesaje contradictorii. De ce se face Mişcarea Populară cu membrii de la PDL? Sunt oameni de la PDL care vor să fie într-un partid politic apropiat de preşedinte. Cred că a fost o greşeală. Proiectul s-a făcut şi pentru că există oameni care vor să continue politica lui Traian Băsescu pentru România“, a mai spus deputatul PDL.

De asemenea, Udrea este de părere că, la momentul actual, liberalii fac parte din Opoziţie, fiind mai vizibili decât membrii PDL, prin criticile aduse la adresa Guvernului.

„Uitaţi-vă la Antonescu, de când i-au explicat consilierii ce să facă, este în Opoziţie cu Guvernul şi cu Victor Ponta şi e mai vizibil decât Opoziţia oficială.“, a mai spus deputatul PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite