Udrea anunţă ziua „liber la Preşedinte“: Cine vrea să schimbe câteva cuvinte cu un preşedinte are ocazia să-l sune pe Traian Băsescu. Ne-a dat public numărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea, fost preşedinte al PMP, spune, pe pagina sa de Facebook, că cei care doresc să vorbească cu fostul preşedinte Traian Băsescu îl pot suna pe numărul său de telefon, care se regăseşte în adeziunea semnată de acesta şi care certifică înscrierea sa în PMP.

„Astazi este ziua "liber la Presedinte"...😄 Cine vrea sa schimbe cateva cuvinte cu un Presedinte, unul adevarat, are ocazia sa il sune pe Traian Basescu, dupa ce ne-a dat public numarul de telefon. Daca nu cumva i s-a blocat deja telefonul de la atatea apeluri primite...😅 P.S. Mult succes in noua etapa!“, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după înscrierea lui Traian Băsescu în PMP.

La zece luni de la plecarea de la Palatul Cotroceni, fostul preşedinte Traian Băsescu a revenit astăzi în politică şi s-a înscris în PMP, partid pe care l-a păstorit încă de la înfiinţare. „Nu am crezut că după ce îmi termin mandatul de preşedinte mă voi mai înscrie în vreun partid. Viaţa mă obligă însă să o fac. Am şi câteva motive. Primul şi cel mai important al revenirii mele este legat de ceea ce se întâmplă începând cu data de 22 decembrie 2014. O campanie furibundă de denigrare a celor două mandate, negare a transformărilor prin care a trecut ţara în aceşti 10 ani şi efortul uriaş pe care îl depun trusturi mass-media, dar şi insitituţii ale statului pentru discriminarea mea personală. Singura soluţie pe care o am este să revin în viaţa politică, să mă apăr în faţa valului de denigrare“, a spus Băsescu.

PMP a publicat pe site-ul partidului adeziunea semnată de Traian Băsescu, în care şi-a notat şi numărul de telefon.

Artiştii din Iordania au uimit publicul
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite