Trei ani de la Colectiv. Viorica Dăncilă a transmis un mesaj scris despre tragedie, după ce a fugit de întrebările presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, printr-un comunicat de presă, un mesaj referitor la tragedia de la Clubul Colectiv, din urmă cu trei ani. Anterior, aceasta nu a vrut să dea nicio declaraţie în faţa presei pe subiect

„Gândul meu se îndreaptă în aceste zile către tinerii care şi-au pierdut viaţa în tragicul incendiu din Clubul Colectiv şi către cei care au suferit în urma acestui cumplit incident“, se arată în mesajul transmis de Viorica Dăncilă, într-un comunicat de presă. 

„Societatea românească va fi marcată mult timp de această tragedie, care ne responsabilizează să vedem onest când lucrurile nu merg cum ar trebui şi să le îndreptăm. Întreaga mea compasiune şi condoleanţe familiilor şi prietenilor greu încercaţi, iar celor răniţi le doresc putere şi sănătate!“, mai afirmă Viorica Dăcilă. 

Premierul nu a vrut să transmită marţi dimineaţă niciun mesaj referitor la tragedia de la Clubul Colectiv, când presa a întrebat-o acest lucru. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite