Schimbul de mesaje dintre Elena Udrea şi Sebastian Ghiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea a arătat în emisiunea de la TVR schimbul de sms-uri dintre ea şi Sebastian Ghiţă
Elena Udrea a arătat în emisiunea de la TVR schimbul de sms-uri dintre ea şi Sebastian Ghiţă

În emisunea „Vorbeşte liber“ de la TVR, Elena Udrea a arătat un scurt schimb de mesaje între ea şi patronul România TV, Sebastian Ghiţă, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, subiectul conversaţiei fiind Dorin Cocoş, aflat acum în arest preventiv.

”Văd că eşti foarte preocupat de ceea ce eventual, ar fi făcut Dorin. Eu nu ştiu dacă a greşit într-adevăr, dacă a încălcat sau nu legea. Dar îţi promit că încerc să aflu adevărul, inclusiv voi încerca să aflu dacă ţi-a dat bani şi ţie, la cerere....aşa cum am auzit prin oraş, sau nu şi, este doar o bârfă... Evident că voi merge şi la Rtv să vorbesc despre aceste lucruri după ce voi avea probe, ori măcar indicii...Sau chiar la DNA. Până atunci te asigur că eu, spre deosebire de tine, nu am nimic de ascuns...Numai bine! ”, i-ar fi scris Udrea lui Ghiţă.

Răspunsul deputatului PSD ar fi fost acesta: ”Îmi pare rău pt Dorin şi ce i s-a întâmplat. E un om bun. Nu ştiu mereu ce se întîmplă la RTV. Nu e ok mes (n.r. - mesajul) tău. Credeam că-mi dai mes de sărbători şi să ne liniştim toţi şi să fim mai buni şi mai înţelepţi”.

Elena Udrea a mai vorbit, în emisiune, şi despre relaţia lui Sebastian Ghiţă cu şefii serviciilor secrete.

”Vineri, pe 19 decembrie, am avut o ultimă discuţie cu fostul director SRI, George Maior, în care i-am spus că ştiu de la fostul meu soţ că ştiu că a făcut aceste comisioane pentru domnul Coldea şi că nu e corect, şi că domnul Coldea a făcut din mine o ţintă. A doua zi, domnul Ghiţă mi-a transmis că are acordul domnului Coldea să-l viziteze pe Dorin Cocoş”, a povestit Udrea, înainte de a prezenta mesajele dintre ea şi Ghiţă.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite