Răspunsul premierului Viorica Dăncilă la gafele în serie: „Ştiu că acest lucru îl vânaţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dancilă Foto EPA EFE
Viorica Dancilă Foto EPA EFE

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă, la  Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului "Bachus", că ştie că presa îi „vânează” gafele în limba română.

Premierul Dăncilă participă sâmbătă la Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului "Bachus". Ea a fost întrebată, la un moment, de către un jurnalist cum se simte, ştiind că la fiecare ieşire publică, face cel puţin o gafă în limba română.

„Credeţi-mă, ştiu că acest lucru îl vânaţi. Este o zi atât de frumoasă şi un eveniment atât de frumos, încât îmi rezerv dreptul să nu vă răspund”, a răspuns Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă, vineri, aflată în vizită de lucru la Bacău, s-a remarcat printr-un nou şir de gafe. Cele mai flagrante greşeli de exprimare s-au regăsit în fraza „ne-am trezit dintr-o dată cu ţara cu mii de calamităţi, cu multe aluviuni şi cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii“, dar şi în „am văzut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea“. „Să nu uităm, după decembrie vremea nu ştim cum va fi, în fiecare an a fost vremea foarte capricioasă, vin zăpezile şi atunci putem să ne confruntăm din nou cu situaţiile pe care le-am avut în iunie – iulie”, a declarat Vioroca Dăncilă vineri.

Ghinioanele s-au ţinut lanţ de prim-ministrul României vineri. Premierul Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Lucian Şova şi Ioan Deneş au efectuat o vizită de lucru în mai multe localităţi din judeţele Neamţ şi Babău. Potrivit Hotnews, atunci când premierul a ajuns în Neamţ, elicopterul s-a rătăcit şi a aterizat din greşeală la câteva zeci de kilometri distanţă de destinaţie, în curtea unei şcoli.

După vizita din judeţul Bacău, Viorica Dăncilă urma să ajungă la ora 11.00 în judeţul Neamţ, la Slobozia-Roznov, la canalul de aducţiune al râului Cracău. Citând TvmNeamt, Hotnews subliniază că premierul a ajuns din greşeală în comuna Crăcăoani, la câteva zeci de kilometri distanţă faţă de locul unde era aşteptată, şi că gafa ar putea fi cauzată de asemănarea dintre numele râului Cracău cu cel al comunei Crăcăoani.

Primarul comunei a confirmat că în jurul orei 12.00 elicopterul în care se afla Viorica Dăncilă a aterizat în curtea unei şcoli din satul Magazia, comuna Crăcăoani. Până să ajungă acesta să o întâmpine, oaspeţii plecaseră deja.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite