PSD a renunţat la mesajul „USL trăieşte“. „Stânga îndreaptă România“ este noul slogan sub care revine PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ultima şedinţă a social-democraţilor s-a decis că PSD trebuie să renunţe la mesajul „USL trăieşte“, după ce PNL a bătut palma cu PDL pentru un proiect comun. Astfel, bannerul cu „USL trăieşte“ a fost înlocuit cu un altul, cu mesajul „Stânga îndreaptă România“, folosit înainte de campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Senatorul PSD Mircea Geoană a intervenit în şedinţa Comitetului Executiv al PSD de joi şi a atras atenţia că PSD trebuie să-şi găsească rapid un nou slogan. „Nu mai trebuie să mergem pe ideea de USL. Gata cu USL, avem nevoie să ne gândim la altă identitate, trebuie să decidem până în septembrie cu ce siglă mergem, cu ce slogan, sub ce nume al alianţei"“ a precizat Geoană.

De altfel, după o campanie la europarlamentare plină de afişe cu „USL trăieşte“, după şedinţa de joi, premierul Victor Ponta a recunoscut pentru prima oară că USL nu mai trăieşte. De altfel, Ponta le-a dat liber la alianţe în teritoriu celor din organizaţii, subliniind că Antonescu e de vină pentru moartea USL.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a interzis difuzarea mesajului „USL trăieşte“ din spoturile apărute pe televiziuni, care au decis că legislaţia audiovizualului încalcă informarea corectă a publicului.

Citeşte şi:

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite