PSD nu mai cheamă miniştrii lui Cioloş la discuţii. Dragnea: Întâlnirile sunt plictisitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că grupurile parlamentare ale PSD nu vor mai chema miniştrii guvernului Cioloş la consultări pentru că întâlnirile sunt ”din ce în ce mai plictisitoare” şi a dat exemplul ministrului de Finanţe, Anca Paliu Dragu, care ”nu stăpâneşte informaţiile”.

”Ce am sesizat şi eu, am vorbit şi cu colegii, nu stăpâneşte foarte bine informaţiile de acolo, pentru că, din păcate, au fost câteva întrebări, una pusă chiar de mine la care n-a avut răspuns. A trebuit să se consulte sau au intervenit secretarii de stat, care au fost prezenţi. Nu văd la doamna ministru o deschidere şi o dorinţă de a mişca lucrurile, prin instrumentele financiare pe care le gestionează Ministerul de Finanţe (...) eu sper ca doamna ministru să înţeleagă că este ministru de Finanţe, nu funcţionar”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat despre ultima întâlnire a deputaţilor PSD cu ministrul de Finanţe.

În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi miniştri, Dragnea a anunţat că aceştia nu vor mai fi chemaţi la grupurile PSD din Cameră şi Senat.

”Eu am vorbit cu colegii mei şi am zis că trebuie să luăm o pauză, pentru că întâlnirile grupului nostru cu miniştrii sunt din ce în ce mai plictisitoare, pentru că nu spun nimic, pentru că nu prea dau răspunsuri şi ne şi încurcă, pentru că, în loc ca lunea după-amiază să avem discuţii despre activitatea parlamentară şi legislativă de aici din Cameră, vorbim discuţii şi cred că nu mai e cazul, deocamdată”, a mai adăugat Liviu Dragnea.

De la începutul actualei sesiuni parlamentare, grupurile PSD din Cameră şi Senat chemau, luni după-amiază, miniştrii ai guvernului Cioloş pentru a dezbate diverse proiecte aflate pe ordinea de zi a Parlamentului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite