PSD încă susţine forma iniţială a Codului Fiscal. Tot mai proasta comunicare a partidului poate strica însă tot

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Observ în ultimele săptămâni la PSD o gravă problemă în gestionarea comunicării publice, fapt ce ar putea avea consecinţe şi asupra a ceea ce se întâmplă acum cu Codul Fiscal.

                 

PSD susţine, cel puţin la acest moment, varianta Codului Fiscal adoptată iniţial de Parlament. Ce mă face să spun asta? Păi, declaraţiile miniştrilor PSD au fost doar în acest sens. Zilele trecute am văzut poziţii ale miniştrilor Teodorovici şi Vulpescu. Mai mult, înţeleg că la consultările între partide PSD va fi reprezentat de Eugen Teodorovici, deci de un susţinător al variantei Codului Fiscal pe care o ştim toţi.

Din păcate însă, observ în ultimele săptămâni la PSD o gravă problemă în gestionarea comunicării publice, fapt ce ar putea avea consecinţe şi asupra a ceea ce se întâmplă acum cu Codul Fiscal. Ceea ce arătam mai sus sunt nuanţe, pentru cei care se uită atent la ce se întâmplă, dar pentru cei care privesc pe repede înainte, PSD-ul lui Dragnea a făcut azi dimineaţă un pas înapoi. Şi asta, din cauza ambramburelii din comunicare. Dacă vrei să transmiţi cu tu controlezi jocul, mai puţin entuziasm nu strică. Nu mai pun la socoteală că ieri seară un pesedist tot mai vizibil văd, Codrin Ştefănescu, dădea de pământ cu Gabriel Oprea pentru că a acţionat de capul său, deşi este într-o coaliţie. Şi poate avea dreptate,

În fine, ceea ce îmi doresc eu, ca om preocupat în primul rând de economie, este ca brambureala de care vorbeam mai devreme să nu producă efecte în ceea ce priveşte clarititatea poziţiilor PSD faţă de Codul Fiscal. Chiar nu cred că este cazul modificării acestui document fundamental doar pentru că unii mai timizi simt nevoia să aplece în faţa Kaiserului Iohannis.

      

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite