Preşedintele Iohannis a invitat liderii partidelor politice la consultări, săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultări, săptămâna viitoare, potrivit unor surse din Administraţia Prezidenţială, citate de Mediafax.

Discuţiile preşedintelui Klaus Iohannis cu liderii partidelor politice parlamentare vin la o săptămână după ce şeful statului a avut întâlniri cu miniştrii Gabriel Oprea, Mircea Duşa şi Bogdan Aurescu, pe domeniile care vizează activitatea preşedintelui, potrivit prevederilor constituţionale.

De asemenea, Iohannis a avut o discuţie, lunea trecută, şi cu premierul Victor Ponta, pe tema bugetului de stat pe 2015, pe care l-a şi promulgat, şi pe tema alocării suplimentare de 0,3% din PIB pentru Apărare, acest subiect urmând să se afle pe agenda discuţiilor la nivelul Uniunii Europene.

După întâlnire, premierul Ponta a scris pe Twitter, după discuţia avută la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, că a fost întâlnirea sa "săptămânală" cu şeful statului, pe subiecte obişnuite de colaborare instituţională şi urări de "La mulţi ani". "Am avut întâlnirea săptămânală cu preşedintele Iohannis - subiectele obişnuite de colaborare instituţională! Şi urări de La mulţi ani", a afirmat Ponta, pe Twitter.

Citeşte şi:

Misterul din jurul fotografiilor de pe Facebook atribuite lui Carmen Iohannis, dezlegat - Prima Doamnă nu are cont

Mai multe fotografii publicate pe Facebook în ultima perioadă şi atribuite Primei Doamne, Carmen Iohannis, au stârnit discuţii aprinse referitoare la conţinutul postărilor. Surse din cadrul Administraţiei Prezidenţiale au declarat, pentru „Adevărul”, că Prima Doamnă nu are, însă, un cont pe reţeaua socială.

Ce hopuri au de trecut partidele în 2015

PROVOCĂRI Anul 2015 aduce alegeri în fruntea PSD, care ar putea însemna debarcarea lui Ponta din fruntea partidului şi, automat, a Guvernului. PMP aşteaptă un semn de la Traian Băsescu, în timp ce  liberalii îşi împart funcţiile pe hârtie pentru o nouă guvernare

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite