Premierul Cîţu felicită echipa de robotică a României pentru performanţele de la Chicago: „Sunteţi o mândrie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu FOTO: Inquam Photos/ George Calin
Premierul Florin Cîţu FOTO: Inquam Photos/ George Calin

Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, marţi, pe membrii echipei de robotică a României pentru performanţa obţinută la Campionatul Internaţional de la Chicago. Prim-ministrul a transmis că aceştia reprezintă „o mândrie” pentru şcoala de profil din ţara noastră, dar şi „un model” pentru generaţia lor.

Florin Cîţu a transmis că rezultatele de la Chigaco reprezintă „un succes bine meritat”, care vine după multă muncă. 

„Felicit echipa de robotică a României şi pe coordonatorul Ionuţ Valentin Panea pentru performanţa excepţională obţinută la Campionatul Internaţional de Robotică de la Chicago. Este un succes bine meritat, care vine după multă muncă, pasiune şi ştiinţa de a lucra în echipă. Sunteţi o mândrie pentru şcoala românească de robotică şi un model pentru generaţia voastră! Urmaţi-vă visul şi aveţi încredere că munca şi determinarea vă vor duce acolo unde vă propuneţi să ajungeţi", a scris premierul Florin Cîţu marţi, pe Facebook.

Echipa de Robotică a României a obţinut locul întâl la Campionatul Internaţional de la Chicago, care a avut loc pe 16 şi 17 iulie 2021, în format fizic, unde au fost prezente cele mai bune echipe de robotică din Statele Unite ale Americii.

Vezi şi: Echipa de Robotică a României a obţinut locul întâi, cu nou record mondial la puncte, la Campionatul Internaţional de la Chicago

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite