Predoiu, atac la Geoană: E invidios pentru că e neputincios la băutura, îşi dă drumul înainte să se deschidă şampania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu  i-a dat o replică usturătoare, marţi, pe Facebook lui Mircea Geoana, după ce acesta a spus că prezidenţiabilul PDL a băut pălincă cu primarii din Ardeal, iar acum „i-a luat faţa“ Klaus Iohannis, aluzie la faptul că acesta din urmă are şanse foarte mari să fie prezidenţiabilul alianţei PNL-PDL.

„Eu înţeleg de aici patru lucruri: 1) Geoana a rămas aşa cum l-a botezat Ion Iliescu; 2) Geoana e invidios pentru că e neputincios la băutura, îşi dă drumul înainte să se deschidă şampania; 3) Geoana a primit nişte firimituri de la Bobic şi îşi face campanie de independent; 4) Geoana l-ar dori contra-candidat pe Iohannis. Cred şi eu! Mircea Geoana, mai bine hai la mine consilier, că tot căutai de muncă acum vreun an, îţi dau un salariu bun şi te învăţ şi cum să bei“, a scris Predoiu pe Facebook.

„Cătălin Predoiu, săracul, îl doare ficatul de la atâta palincă cât a băut cu primarii PDL de prin Ardeal şi acum s-a trezit că i-a luat faţa Klaus Iohannis. Jocul s-a terminat. (...) Se menţine suspansul, e joc politic, am mai jucat şi noi acest joc", a afirmat fostul preşedinte al PSD la Realitatea TV.

Cătălin Predoiu  a declarat, miercuri, că susţinerea pe care fostul lider al PDL Emil Boc o acordă unei candidaturi a lui Klaus Iohannis la Preşedinţie era de aşteptat, adăugând că, dacă Boc ar fi fost desemnat prezidenţiabilul PDL, el l-ar fi susţinut.

„Având în vedere cele petrecute în ultimele luni, nu este o surpriză. Regret şi acum că nu a intrat in competiţia internă (n.r- Emil Boc). Dacă ar fi câştigat-o, eu l-aş fi susţinut pe el, nu pe altcineva", a spus, pentru Mediafax, Predoiu, candidat al PDL la Preşedinţie.

Citeşte şi:

Mircea Geoană: „Orice candidatură din afara partidului se va lovi de candidatura mea”

Mircea Geoană a pus iar ochii pe Preşedinţie

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite