Ponta: N-am avut nicio problemă cu SPP. Nu-mi comunica pe unde s-a dus vreun ministru. Comisia de anchetă e una din păcăleli, ca să nu vorbim de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Victor Ponta crede că înfiinţarea Comisiei de anchetă privind SPP este una din "păcălelile" PSD, susţinând că acest subiect este lansat pentru a nu se vorbi că "Legea salarizării este un dezastru" şi de "toate nebuniile din Codul Fiscal". Ponta a afirmat că nu a avut nicio problemă cu SPP, atunci când a fost premier.

"Nu am avut nicio problemă (cu SPP - n.r.), dar ştiţi foarte bine SPP nici mie nu-mi comunica dacă voiam să-i întreb pe cei de la SPP unde s-a dus vreun ministru din cabinetul meu, nu-mi spuneau şi foarte bine că nu-mi spuneau pentru că au nişte obligaţii legale. Acum cine îi păzeşte pe demnitari, jandarmii? Pe doamna Dăncilă cine o păzeşte?", a spus fostul premier Victor Ponta.

Întrebat dacă este necesară o comisie de anchetă pe această temă, Ponta a spus: "Cred că este încă una din păcălelile cu care suntem ţinuţi zi de zi ca să nu vorbim de faptul că nu există guvernare bună, să nu vorbim de faptul că Legea salarizării este un dezastru, să nu vorbim de toate nebuniile din Codul Fiscal şi să nu-i întrebaţi pe domnul Dragnea şi domnul Toader cum luptă ei cu statul paralel din Japonia".

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc, marţi, pentru a vota constituirea comisiei de anchetă privind activitatea SPP.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite