FOTO Ponta, către jurnalişti: „De Paşti, voi fi într-un loc în care sper să nu mă găsiţi“. Premierul, fotografiat în avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Mediafax
Victor Ponta FOTO Mediafax

Premierul Victor Ponta le-a transmis jurnaliştilor care l-au întrebat, înainte de sărbători, unde petrece Învierea, că speră ca presa să nu îl găsească. Şeful Executivului a fost însă „deconspirat“ şi fotografiat într-un avion care se îndreaptă spre New York.

Premierul a fost fotografiat, la plecarea sa către New York, în aeronava care zbura spre Statele Unite, aparţinând companiei Lufthansa. Un utilizator Facebook, Marius Mina, a publicat fotografiile pe pagina sa. Imaginile au fost însoţite şi de un comentariu.

„În ultima postare pe Facebook, Ponta vă îndeamnă să cereţi şi să păstraţi bonurile fiscale pentru tombolă. Victoraş , cere şi păstrează bonurile fiscale de la Lufthansa, de la hotel, de la shopping , când pleci din America, nu uita să-ţi ceri taxele înapoi , la JFK, că-s o grămadă de bani şi e păcat ...PS: Premierul Victor Ponta a declarat misterios jurnaliştilor: Vă urez Paşte fericit! Voi sta cu familia într-un loc în care sper să nu mă găsiţi...”, a scris Mina.

Într-o postare anterioară, Mina a arătat că premierul a zburat spre New York din Frankfurt şi era însoţit de europarlamentarul Daciana Sârbu şi de cei doi copii.

image
image
image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite