PNL începe astăzi campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PNL strânge semnături pentru Iohannis
PNL strânge semnături pentru Iohannis

PNL începe, sâmbătă, campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din acest an, pentru al doilea mandat la Cotroceni.

Campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale începe sâmbătă, la ora 11.00, în Piaţa Universităţii.

La lansare vor fi prezenţi şi vor susţine declaraţii de presă preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, secretarul general, Robert Sighiartău, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, precum şi preşedinţii filialelor de sector ale PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la Consiliul Naţional al PNL, unde a susţinut un discurs în care a atacat dur PSD şi a susţinut că va construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie la termen, fie anticipate, spunând că „PSD trebuie să plece” şi că el îşi asumă ca obiectiv naţional viziunea unei Românii funcţionale, normale.

Conform legii, candidaţii la alegerile prezidenţiale trebuie să depună la Biroul Electoral şi listele cu semnăturile a cel puţin 200.000 de persoane.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că liberalii îşi propun să strângă cel puţin 2 milioane de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite