PMP ar putea fuziona cu Forţa Civică Tomac: „MRU poate fi un candidat foarte bun pentru alegerile prezidenţiale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mişcarea Populară a fost înregistrat astăzi ca partid FOTO Arhiva Adevărul
Mişcarea Populară a fost înregistrat astăzi ca partid FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, oferă şanse mari unei fuziuni cu Forţa Civică şi nu exclude posibilitatea ca Mihai Răzvan Ungureanu să fie candidatul comun la alegerile prezidenţiale.

„Suntem în aceleaşi relaţii foarte bune şi sunt convins în continuare că dacă vom reuşi să strângem rândurile între cele două partide domnul Mihai Răzvan Ungureanu poate fi un candidat foarte bun pentru alegerile prezidenţiale, dar e prea devreme să discutăm acum", a afirmat Tomac.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac a spus că va continua discuţiile cu preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu.

„Vom discuta cu domnul Mihai Răzbvan Ungureanu şi în măsura în care rămân în vigoare discuţiile pe care le-am avut înainte de a ne înregistra noi suntem deschişi acestui demers în continuare de a merge pe această linie a fuziunii între cele două partide“, a mai precizat Eugen Tomac.

Întrebat despre faptul că preşedintele PDL, Vasile Blaga a spus că doreşte o colaborare cu PMP, dar cu condiţia ca reprezentanţii acestui partid să nu îi agreseze pe democrat-liberali, Tomac a răspuns: „Partidul Mişcarera Populară îşi urmăreşte cu foarte mare atenţie obiectivele, îi respectăm pe toţi actorii politici care împărtăşesc aceleaşi valori pe care noi le promovăm, dar competiţia este competiţie şi vom vedea la europarlamentare exact ce decid românii“, a mai spus Eugen Tomac.

„Partidul Mişcarea Populară a fost înregistrat astăzi în Registrul partidelor politice, prin decizia definitivă a Curţii de Apel Bucureşti“, a anunţat preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac.

Din partid vor face parte mai mulţi consilieri prezidenţiali, cărora preşedintele Traian Băsescu le-a semnat, marţi, eliberarea din funcţie. Dintre ei fac parte Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca.

Tot marţi, Daniel Funeriu şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile europarlamentare pe listele PMP. „A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administraţie, atât ca ministru cât şi la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 şi 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic“, a scris el pe Facebook.

Citeşte şi:

Ziua cea mare pentru Partidul Mişcarea Populară

Curtea de Apel Bucureşti va da astăzi verdictul în cazul înregistrării partidului Mişcarea Populară, recunoscut de Tribunalul Bucureşti în septembrie 2013.

Tomac: Echipa PMP va da tonul pentru unificarea dreptei care va învinge stânga alături de Băsescu

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat că echipa formaţiunii pe care o conduce „va da tonul pentru unificarea dreptei, care va fi pregătită să înfrângă USL la alegerile de anul viitor”, o echipă care, alături de Traian Băsescu, va învinge „stânga socialistă”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite