Tomac: Echipa PMP va da tonul pentru unificarea dreptei care va învinge stânga alături de Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac, liderul Partidului Mişcarea Populară FOTO Marian Iliescu
Eugen Tomac, liderul Partidului Mişcarea Populară FOTO Marian Iliescu

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat că echipa formaţiunii pe care o conduce „va da tonul pentru unificarea dreptei, care va fi pregătită să înfrângă USL la alegerile de anul viitor”, o echipă care, alături de Traian Băsescu, va învinge „stânga socialistă”.

Eugen Tomac a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la lansarea „Pactului pentru Transilvania şi Banat”, că echipa PMP ştie ce are de făcut pentru anul 2014, când urmează două bătălii electorale importante, dar şi pentru anii care urmează.

„Suntem o echipă care ştie ce are de făcut pentru 2014 şi anii care urmează. Dăm un semnal clar către ţară de la Cluj că suntem o echipă unită, care are o viziune pentru ţară. Avem în faţă un an dificil, cu două bătălii electorale importate, avem o realitate care ne preocupă. Avem o dreaptă divizată care nu îşi revine după alegerile parlamentare de anul trecut, dar sunt încrezător că miza viitoarelor bătălii electorale ne va aduce pe toţi laolaltă pentru că avem un obiectiv important pentru România. Vă asigur că echipa PMP va da tonul pentru unificarea dreptei, care va fi pregătită să învingă USL la alegerile de anul viitor, vom fi echipa care, alături de preşedintele Traian Băsescu, vom învinge stânga socialistă şi vom da viitorul preşedinte al României", a spus Tomac.

Potrivit acestuia, Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Civică ar trebui să meargă mai departe împreună, pentru a aduce împreună forţele de dreapta, deoarece românii s-au săturat „de o guvernare iresponsabilă a stângii”.


Citeşte şi:

Deutsche Welle: În ce ligă joacă preşedintele?

Preşedintele Traian Băsescu nu a pierdut pînă acum nicio bătălie politică. A cîştigat de două ori Primăria Capitalei, a fost ales de două ori preşedinte, a trecut de două suspendări pe care electoratul nu le-a validat prin referendum.

Crin semnalizează tot mai des la dreapta

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu exclude varianta unei alianţe de dreapta pentru alegerile prezidenţiale, iar PDL nu se fereşte de o nouă colaborare cu liberalii.

Dreapta nu-l vrea pe Crin la Cotroceni

Partidele de dreapta nu au primit cu deschidere scenariul promovat de preşedintele Traian Băsescu în vederea susţinerii liderului PNL Crin Antonescu în cursa pentru alegerile prezidenţiale, în situaţia în care intră în turul II al prezidenţialelor împotriva unui candidat PSD.

Traian Băsescu: „PSD nu poate câştiga alegerile prezidenţiale fără PNL”

Partidul Social Democrat (PSD) nu are nicio şansă să câştige alegerile prezidenţiale de anul viitor, dacă se va separa de Partidul Naţional Liberal (PNL), a declarat, luni seară, Traian Băsescu, la postul B1, adăugând totodată că premierul Victor Ponta nu are şanse să devină preşedinte.

Elena Udrea, despre relaţia dintre PDL şi Traian Băsescu: „PDL este casa preşedintelui. Când te dă cineva afară din casă, te superi”

Deputatul PDL, Elena Udrea, a vorbit miercuri seară, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre temele de actualitate politică din România, unul dintre subiectele intens dezbătute fiind relaţia preşedintelui României cu PDL, dar şi posibili candidaţi pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

EDITORIAL Profesorul Ştefan Vlaston: La ce să ne aşteptăm dacă USL câştigă prezidenţialele?

Nici nu e greu de intuit. „Avem guvernarea, dar nu avem toată puterea”, s-a plâns în câteva rânduri Victor Ponta. La recentul Consiliu Naţional al PSD, Ponta declara: „încă nu a răspuns nimeni pentru hoţiile şi dezastrele comise în guvernarea PDL, pentru miliardele furate sau pierdute din bani europeni"

SONDAJ Victor Ponta ar câştiga alegerile prezidenţiale, dacă s-ar organiza un scrutin duminica viitoare

Dacă s-ar organiza alegeri prezidenţiale duminica viitoare, prim-ministrul Victor Ponta s-ar clasa pe primul loc, indiferent de contracandidaţi, potrivit unui sondaj realizat de CSCI, prezentat, joi, de RTV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite