PDL: Proiectul lui Dragnea privind descentralizarea, un cadou pentru şefii de CJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiectul vicepremierului Liviu Dragnea, criticat de PDL FOTO Mediafax
Proiectul vicepremierului Liviu Dragnea, criticat de PDL FOTO Mediafax

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că proiectul propus de vicepremierul Liviu Dragnea privind descentralizarea reprezintă „un eşec de proporţii“ şi „cadouri de Crăciun“ făcute preşedinţilor consiliilor judeţene.

„E una din cele mai aşteptate măsuri, dar din păcate e un eşec de proporţii, sper să-l corecteze“, a arătat Dorin Florea referindu-se la proiectul lui Liviu Dragnea privind măsurile legate de descentralizare.

Dorin Florea a arătat că, prin măsurile propuse, „au fost ignorate toate formele asociative“, că nu s-a ţinut cont de părerile primarilor şi că unul din rezultate va fi înlocuirea funcţionarilor publici, în timp ce „oraşele vor deveni incapabile să dezvolte proiecte regionale“.

„Au fost ignorate toate formele asociative, vocile primarilor nu se regăsesc, a ieşit o schiţă care va aduce foarte mult rău şi va crea blocaje în România. Prin aceste cadouri făcute preşedinţilor consiliilor judeţene se încerarcă mascarea eşecului regionalizării. Putea să facă hotărâre de guvern, cadou de Crăciun, dar nu să-şi bată joc“, a mai spus Dorin Florea despre proiectul lui Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite