Palăr (PNL): La Bacău există soluţii, dar problema primarului PSD e că soluţiile sunt liberale. Doar vanitatea liderilor socialişti îi privează pe oameni de apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PNL Ionel Palăr. FOTO Eduard Enea
Deputatul PNL Ionel Palăr. FOTO Eduard Enea

Liderul PNL Bacău, Ionel Palăr, susţine că ar exista soluţii pentru rezolvarea problemei apei potabile din Bacău, însă liderii locali ai PSD nu vor să ţină cont de acestea pentru că vin din partea liberalilor.

„Situaţia apei potabile din Bacău a ajuns un subiect naţional deoarece în ultimii doi ani au fost numeroase avarii ce au privat cetăţenii de apă potabilă, uneori chiar săptâmâni întregi. În acest caz nu discutăm însă de un dat divin ci de incompetenţa şi rea-voinţa administraţiei socialiste care refuză orice proiect liberal care ar rezolva această situaţie, doar pentru că acesta nu aparţine PSD”, atrage atenţia Ionel Palăr, liderul liberalilor din Bacău. 

Palăr atrage atenţiacă actualul primar a găsit un proiect deja început, dar nu l-a interesat. „În momentul în care a ajuns primar, domnul Cosmin Necula a găsit pe biroul său un proiect început deja de fosta administraţie liberală şi care prevedea decolmatarea celor aproximativ 50 de puţuri de suprafaţă care ar putea asigura necesarul de apă potabilă în situaţii de criză. Fosta administraţie liberală decolmatase peste jumătate dintre acestea. În loc să continuie acest proiect, Cosmin Necula a refuzat până şi să întreţină puţurile decolmatate, doar pentru că proiectul era început de o administraţie liberală. Proiectul liberal era simplu, uşor de înţeles, fiabil şi ieftin şi necesita construirea unei singure conducte de 800 de metri care să facă legătura între sistemul oraşului şi cele 50 de puţuri. Astfel, de fiecare dată când se producea o avarie, băcăuanii aveau apă la robinet de aici”, a mai explicat Palăr.

De asemenea,liberalul a punctat faptul că cetăţenii Bacăului „trebuie să ştie că doar vanitatea liderilor socialişti locali îi privează de apă la robinet, or acest lucru nu poate fi acceptat atunci când discutăm despre confortul şi igiena unui oraş întreg”, a mai spus liderul PNL Bacău.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite