Orban: Referendumul este instituţia cea mai puternică a democraţiei. Tema, extrem de importantă pentru că e vorba despre celula de bază a societăţii, familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / George Călin
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la ieşirea de la vot, că referendumul este cea mai puternică instituţie a democraţiei, iar tema acestuia este "extrem de importantă", "pentru că este vorba despre cum este constituită celula de bază a societăţii, familia".

"Referendumul este instituţia cea mai puternică a democraţiei, prin intermediul căreia fiecare cetăţean poate să se exprime direct asupra deciziilor pe care le ia o societate. Tema referendumului de astăzi este o temă, din punctul meu de vedere, extrem de importantă pentru că este vorba despre cum este constituită celula de bază a societăţii, familia, mai precis iniţiativa este de a defini în Constituţie modul în care era definit în legislaţie, modul în care se realizează căsătoria, respectiv între un bărbat şi o femeie", a declarat Orban.

El a mai spus, referitor la modul în care s-a desfăşurat campania, şi de o parte şi de alta, că respinge "orice fel de exagerare din partea oricărei părţi".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite