O consideratie scurta privind deciziile Consiliului National al PNL: cum ne pacaleste PNL cu integritatea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalii au ales sa aplice o modificare a Statutului, pentru a introduce respectivele criterii de integritate. Dar ele au fost adoptate printr-o procedura nu prea conforma. Respectiv, Statutul poate fi modificat de un Congres, nu de Consiliul National. Dacă cineva contesta asta in instanta, s-ar putea ca PNL sa piarda in fata judecatorilor.

Mai devreme, am publicat un material legat de programul de guvernare lansat de PNL, pentru ca, sincer, din evenimentul liberalilor era lucrul fata de care aveam asteptari. Totusi, mai exista ceva ce mi-a atras atentia. Respectiv, ceea ce au facut liberalii legat de adoptarea unor criterii de integritate in partid.

Liberalii au ales sa aplice o modificare a Statutului, pentru a introduce respectivele criterii de integritate. Dincolo de faptul ca doamna Gorghiu anunta zilele trecute ca aceste criterii se vor aplica pentru viitor, mai aflam si ca ele au fost adoptate printr-o procedura nu prea conforma. Respectiv, Statutul poate fi modificat de un Congres, nu de Consiliul National. Adica, daca doamna Gorghiu se gandeste totusi sa aplice criteriile mai devreme, iar cineva contesta asta in instanta, s-ar putea ca PNL sa piarda in fata judecatorilor.

Oricum, acest tip de furat de caciula, dupa ce liberalii au incercat sa dea lectii PSD este aproape scarbos. Se pare ca Liviu Dragnea are mai multa integritate morala decat tanara doamna Gorghiu. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite