Nicuşor Dan: În Consiliul General e o atmosferă de miştocăreală şi de glume de prost gust

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul USB, Nicu;or Dan. FOTO Davin Muntean
Liderul USB, Nicu;or Dan. FOTO Davin Muntean

Liderul USB, Nicuşor Dan, afirmă, într-o intervenţia avută la RFI, că primarul Gabriela Firea „nu stăpâneşte administraţia publică a Bucureştiului, ci abia acum o descoperă“. Mai mult, acesta consideră că în Consiliul General domneşte o atitudine nepotrivită, de „miştocăreală”.

Nicuşor Dan susţine că primarul Gabriela Firea „nu stăpâneşte administraţia publică a Bucureştiului, descoperă administraţia publică. A avut nişte ieşiri rupte de realitate. S-a corectat“.

Liderul USB se declară însă optimist. „Sper, în continuare, că o să avem un primar care o să încerce să facă cu adevărat administraţie, să nu intre în logica de furtişaguri şi de decizii nocive pentru Bucureşti, cu care ne-a obişnuit administraţia"

De asemenea, Nicuşor Dan a criticat modul în care se desfăşoară activitatea la nivelul Consiliului General. „La nivelul substanţial, cel care contează, este o maşină de vot, în care cât a existat majoritatea PSD-ALDE-UNPR, toate proiectele propuse de primar au trecut. Acum, teoretic, UNPR s-a aliat cu PMP, dar se păstrează aceeaşi majoritate. PMP-ul reuşeşte să facă un joc şi de Putere şi de Opoziţie. La nivelul uman, e o atmosferă de miştocăreală şi de glume de prost gust, care nu-şi găsesc locul într-un organism care are de gestionat un miliard de euro banii bucureştenilor“, a subliniat liderul USB.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite