Mişcarea Populară: „O nouă suspendare a preşedintelui ar şterge România de pe harta ţărilor civilizate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii Fundaţiei Mişcarea Populară consideră că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu ar aduce prejudicii poporului român FOTO presidency.ro
Membrii Fundaţiei Mişcarea Populară consideră că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu ar aduce prejudicii poporului român FOTO presidency.ro

„Vocea autorizată a USL în materie de suspendare, Dan Voiculescu, cere din nou suspendarea Preşedintelui, la un an de la lovitura de stat care a aruncat România în aer“, arată membrii Fundaţiei Mişcarea Populară, într-un comunicat dat marţi publicităţii, adăugând că suspendarea preşedintelui Băsescu „ar şterge România de pe harta ţărilor civilizate“.

„De câte ori este chemat să dea socoteală în faţa procurorilor şi judecătorilor pentru faptele sale penale, Voiculescu cere suspendarea Preşedintelui României“, se mai arată în comunicat.

„Cerem domnilor Ponta şi Antonescu să îşi exprime poziţia faţă de declaraţia domnului Voiculescu. Le cerem domnilor Ponta şi Antonescu să le spună românilor dacă pregătesc alături de Dan Voiculescu o nouă lovitură de stat sau au învăţat ceva din lecţia din 2012“, scriu membrii Fundaţiei Mişcarea Populară.

Comunicatul intervine în contextul în care Dan Voiculescu a declarat anterior, la Realitatea TV, că ar susţine o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

„Dacă ar depinde de mine, aş face-o mâine“, a spus el, adăugând că „dacă şi PNL va fi de acord şi vom convinge PSD-ul să fie de acord, sigur că o vom face.“

Cu toate acestea, Voiculescu a admis că încă nu s-a purtat această discuţie în cadrul USL.

„Nu aş vrea să vorbesc în numele colegilor de la USL, dar vă asigur că subiectul va fi dezbătut şi se va lua decizia cea mai înţeleaptă“, a conchis Voiculescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite