Marius Rogin şi-a retras candidatura pentru şefia PNL Sector 4. În cursă a rămas doar Radu Carp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Rogin s-a retras din cursa internă pentru preşedinţia PNL Sector 4. FOTO Arhivă Adevărul
Marius Rogin s-a retras din cursa internă pentru preşedinţia PNL Sector 4. FOTO Arhivă Adevărul

Liderul demisionar al PNL Sector 4, Marius Rogin, a declarat, luni, pentru News.ro, că îşi retrage candidatura de la şefia organizaţiei, cu mai puţin de o oră înainte de şedinţa de alegeri, pentru a oferi „un suflu nou“ filialei, astfel încât în cursă a rămas doar profesorul Radu Carp.

Marius Rogin, cel care a condus filiala până la alegerile locale din iunie, demisionând ulterior din cauza rezultatelor slabe obţinute de PNL în Bucureşti, a declarat, pentru News.ro, că nu va mai candida pentru un nou mandat. Anunţul a fost făcut cu mai puţin de o oră înainte ca liberalii din Sectorul 4 să se reunească pentru a-şi alege noul şef.

Marius Rogin a afirmat că a luat această decizie pentru " a putea permite instalarea unui suflu nou în organizaţie“. În cursă a rămas doar Radu Carp.

Organizaţia PNL Sector 4 reia, luni, alegerile interne pentru şefia filialei, după ce în urmă cu o săptămână scrutinul a fost amânat din lipsă de cvorum, în cursă înscriindu-se iniţial fostul lider, Marius Rogin, şi sociologul Radu Carp.

Marius Rogin a precizat pentru News.ro că, după ce în urmă cu o săptămână alegerile au fost amânate, din lipsă de cvorum, luni sunt aşteptaţi la vot aproximativ 400 de membri de partid din filială. Adunarea generală de alegeri a Organizaţiei PNL Sector 4 a fost amânată pentru o săptămână, după ce la şedinţa de marţi au participat doar un sfert din membrii convocaţi pentru a-şi alege preşedintele. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite