Liderul PMP Timiş şi mai mulţi vicepreşedinţi ai filialei s-au înscris în PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PMP Timiş, Radu Lambrino, şi mai mulţi vicepreşedinţi ai filialei s-au înscris în PNL Timiş, "în cadrul demersurilor de coagulare a dreptei", anunţul fiind făcut, vineri, de liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu Lambrino.

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului, că în urma unor negocieri privind unificarea dreptei politice a decis primirea în partid a unor membri din conducerea PMP Timiş, inclusiv a preşedintelui filialei, Radu Lambrino, transmite corespondentul Mediafax.

"În cadrul demersurilor de coagulare a dreptei, în urma contactelor avute de mai multă vreme, la nivel interuman, am decis împreună ca, începând de astăzi (vineri - n.r.) să facem echipă prin primirea în PNL Timiş a principalilor lideri ai PMP din judeţul Timiş. Acest demers evident că precedă pasul mai mare de coagulare a dreptei pe care îl vom face atunci când PNL va fuziona cu PDL. Momentul fuziunii e tot mai aproape, în pofida scepticismului unora", a afirmat Nicolae Robu.

La conferinţa de presă a fost prezent şi Radu Lambrino, care a spus că a discutat cu Elena Udrea, preşedintele PMP, despre această intenţie a sa de a trece la PNL.

"Am fost un constant susţinător al ideii de coagulare a dreptei. În scurta perioadă în care am fost preşedintele PMP, nu am atacat, ci am venit cu soluţii constructive pentru orice problemă din spaţiul public. Este complicat să vedem în fiecare zi cum o mână de partide de stânga îşi construieşte tot felul de artificii de a atrage electoratul de dreapta. Ne-am anunţat intenţia de a nu mai candida la preşedinţia PMP Timiş cu mult timp înainte. Sunt colegi care au rămas în PMP, se vor organiza alegeri. (…) Am avut discuţii cu doamna Elena Udrea despre lucrurile pe care eu le simt. În 26 iulie se va întruni comitet de organizare a alegerilor în filială", a spus Lambrino.

El nu a putut preciza exact câte persoane îl vor urma în PNL Timiş, însă la conferinţa de presă a fost însoţit de cinci vicepreşedinţi ai filialei, care de asemenea s-au înscris în PNL Timiş.

Omul de afaceri Radu Lambrino a fost, în perioada 2004-2008, deputat din partea PDL, iar de la înfiinţarea PMP a condus filiala Timiş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite