Lider PSD, despre refuzul numirii Olguţei Vasilescu: Lui Iohannis îi e frică de femeile frumoase şi puternice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, consideră că refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguţa Vasilescu în funcţia de ministru al Dezvoltării poate fi interpretat ca o frică a acestuia faţă de femeile frumoase şi puternice, potrivit Mediafax.

„Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat România într-un câmp de luptă politică şi este dispus să facă orice pentru a împiedica Guvernul României să-şi realizeze programul său de guvernare, de aceea, sistematic, pune beţe-n roate. Cazul Lia Olguţa Vasilescu nu este un accident, premierul României fiind un alt exemplu“, a declarat Horia Nasra pentru Mediafax

Liderul PSD a venit şi cu o explicaţie privind decizia şefului statului. „Pe de altă parte consecvenţa iraţională în refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretată şi printr-un misoginism produs undeva între caligynefobie (frica faţă de femeile frumoase – n.r.) şi ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase şi puternice", a spus Nasra.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o scrisoare adresată premierul Viorica Dăncilă, că respinge numirea Olguţei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, motivând că nu are pregătirea necesară. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite