Lider PNL: Votul electronic e mai necesar ca niciodată. Sunt evitate abuzurile şi nu se mai ajunge la mascarada organizată de PSD cu ajutorul MAE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Viorel Badea, preşedinte al PNL Diaspora, a declarat, într-un interviu pentru „Adevărul“, că aglomeraţia de la secţiile de votare din străinătate arată că Parlamentul ar trebui să adopte cât mai repede o lege a votului electronic şi a atras atenţia că în preajma unor secţii din diaspora au început să apară provocatori.

„Eu cred că alegerile de astăzi ne-au demonstrat, încă o dată, că proiectul de lege pentru votul electronic depus de PNL şi unde eu sunt unul dintre iniţiatori, e mai necesar ca niciodată. Odată ce ai posibilitatea de a vota electronic se pot îndepărta toate abuzurile şi toată această mascaradă logistică, pe care a organizat-o PSD cu sprijinul afacerilor externe. Sunt cozi la zeci de secţii din străinătate. Toate aceste probleme nu fac decât să ne arunce în aer imaginea noastră ca stat în Europa şi să-i întoarcă pe cetăţeni împotriva autorităţilor. Mi se pare că e mai necesar ca niciodată ca Parlamentul României, în regim de urgenţă, să adopte pentru alegerea preşedintelui României votul electronic, aşa cum a propus PNL“, a decclarat senatorul liberal. 

De asemenea, Viorel Badea a subliniat că în rândul celor care stau la vozi au început să se infiltreze şi provocatori care nu fac decât să înrăutăţească situaţia. 

„În afară e multă agitaţie, oamenii tot completează declaraţii pe propria răspundere. De asemenea, a mai apărut un nou fenomen. Vin provocatori care jignesc anumite persoane  doar pentru a agita mulţimile, pentru a-i stârni împotriva celor din secţiile de votare“, a mai afirmat Viorel Badea pentru „Adevărul“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite