Ioana Bran simte că va fi remaniată: „Sunt conştientă că azi eşti, mâine poate nu mai eşti. Accept decizia partidului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, nu exclude posibilitatea de a fi remaniată. Surse din PSD au declarat pentru „Adevărul“ că Ioana Bran are zilele numărate în Guvern.

Întrebată dacă îi este teamă de o posibilă remaniere, Ioana Bran a răspuns: "Fiecare ministru e conştient că a fost pus politic. Eu din prima zi în care am venit la Ministerul Tineretului şi Sportului am fost conştientă că azi eşti, mâine poate nu mai eşti din diferite motive. A început deja această evaluare (n.r. - a miniştrilor), iar care va fi decizia partidului, a coaliţiei, o voi accepta".

La remanierea de toamnă pregătită de Liviu Dragnea vor plăti miniştrii care s-au răsculat împotriva liderului PSD, dar şi unii care s-au făcut de râs. Pe listă e şi Ioana Bran. 

Ministrul Tineretului şi Sportului s-a întâlnit, miercuri, la sediul MTS, cu aproximativ 15 profesori, părinţi şi reprezentanţi ai unor cluburi de nataţie în vederea găsirii unei soluţii pentru sportivi după închiderea bazinului acoperit din cadrul Complexului "Lia Manoliu" din Capitală.

Aproximativ 1.000 de copii de la peste 20 de cluburi şcolare, departamentale şi private se antrenează, în ciuda temperaturilor scăzute, în bazinul exterior din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu" din Capitală, după ce bazinul acoperit a fost închis pentru reabilitare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite