Gabriela Firea spune că 95% din protestatari nu au citit Ordonanţa 13

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a precizat vineri că 95% dintre oamenii prezenţi în Piaţa Victoriei nu au citit textul ordonanţei pentru care cer abrogarea, conform Antena 3.

Prezentă într-o intervenţie telefonică, aceasta a declarat în direct la o emisiune TV că la primăria de sector încă nu a fost depusă vreo autorizaţie care să permită organizarea protestelor, aşa cum este prevăzut de lege.

„Nu s-a primit până la această oră nicio solicitare pentru avizarea unui protest, unui miting sau unui marş în Capitală, nici săptămâna trecută, nici aceasta şi nici pentru zilele următoare” a spus primarul conform Antena 3.

Acesta a ţinut de asemenea să dezmintă faptul că ar fi cerut ca părinţii ce şi-au adus părinţii la proteste să fie sancţionaţi.

„Nu este adevărat aşa ceva. Nu am dispus şi nici nu m-am gândit vreodată să fac acest lucru – este o minciună care este pusă pe seama mea, probabil în ideea discreditării Primarului General. Atrag atenţia totuşi celor care difuzează astfel de informaţii în spaţiul public să se gândească şi la consecinţe pentru că reprezint o autoritate, sunt aleasa bucureştenilor şi prin prerogativele pe care le am nu cred că trebuie să se folosească elemente de dezinformare la adresa activităţii mele” a completat Gabriela Firea în cadrul intervenţiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite