Gabriela Firea: Nu este adevărat că am interzis copiilor să deseneze pe asfalt. Merg şi eu cu copiii în parc pentru a desena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul Capitalei Gabriela Firea a explicat că Primăria Generală nu a interzis desenatul cu cretă pe asfalt în parcuri, arătând că nu este vorba decât de o intoxicare.

„Circulă pe FB tot felul de zvonuri, potrivit cărora nu ar fi permis copiilor să deseneze cu cretă pe asfalt, în parcurile din Capitală. Este o intoxicare, marca PNL Bucureşti, care a şi distribuit, prin gherilă de partid, această ştire falsă. Nu am dat un astfel de ordin aberant, am şi eu copii mici şi merg cu ei în parc, inclusiv pentru a desenă pe asfalt“, a reacţionat Gabniela Firea. 

Reacţia edilului vine după ce o postare a unei mame, căreia i s-a spus că nu mai este permis desenatul pe asfalt, a fost distribuită masiv pe Facebook. „Ne-am întors din parcul Herăstrău, unde copiii au vrut să deseneze cu cretă. un paznic ne-a spus că nu mai avem voie. contrariată, am sunat la administraţia parcului şi am aflat că desenatul cu cretă este o activitate în şine, parcul fiind gândit doar pentru plimbări, aşa că trebuie să facem un protocol de organizare de activităţi pe care să ni-l aprobe primăria capitalei. n-am avut suficienţe abilităţi de convingere că e vorba de o cretă care se duce la prima ploaie. doamnă de la telefon mi-a spus că deşi nu e lege, primăria nu ne mai da voie cu cretă pe asfalt în parc“, a scris Cristina Milicescu, pe pagina sa de Fcaebook. 

Comentariul mamei s-a răspândit rapid în mediul virtual, generând mai multe critici la adresa primarului geeral Gabriela Firea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite