Fostul senator Mircea Andrei şi-a dat demisia de la şefia PDL Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Andrei, fost senator şi fost preşedinte PDL Argeş FOTO Arhiva Adevărul
Mircea Andrei, fost senator şi fost preşedinte PDL Argeş FOTO Arhiva Adevărul

Fostul senator Mircea Andrei a anunţat luni că şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene PDL Argeş şi din cea de membru de partid.


„Mi-am formulat demisia din PDL, dar nu dau declaraţii pe acest subiect, întrucât formalizarea demersului durează, există o procedură de înregistrare a hârtiilor, există o hotărâre a CCJ (Consiliul de Coordonare Judeţean - n.r.). Miercuri voi avea o declaraţie de poziţie", a declarat Mircea Andrei, pentru Agerpress.

Întrebat dacă a părăsit formaţiunea pentru a se înscrie în Mişcarea Populară, Mircea Andrei a precizat că nu are în acest moment o altă opţiune politică. Fostul preşedinte PDL Argeş a confirmat, totodată, că 21 de primari ai PDL au fost excluşi din partid.

„Într-adevăr, au fost excluşi, întrucât şi-au depus demisiile din toate funcţiile politice şi există în astfel de situaţii un articol din Statutul PDL aplicabil în astfel de cazuri. Demisia mea a intervenit la finalul şedinţei", a mai adăugat fostul senator.

Liderul europarlamentarilor PDL, Theodor Stolojan, a declarat luni, înainte de şedinţa BPN al PDL, că nu cunoaşte amănunte despre demisia lui Mircea Andrei şi despre excluderea primarilor democrat-liberali din Argeş, precizând că a aflat despre acest caz din relatările mass-media. El a adăugat că subiectul va fi discutat în cadrul forului de conducere al democrat-liberalilor.

Materiale pe aceeaşi temă:

22 de primari argeşeni au fost excluşi din PDL după vizita lui Traian Băsescu în judeţ

Încă o demisie din PDL: Eugen Tomac se alătură proiectului Mişcarea Populară

Adrian Papahagi a anunţat pe Facebook că a demisionat din PDL: „Păstrez aceeaşi prietenie lui Emil Boc. Singurul lider legitim este Traian Băsescu“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite