Familia lui Victor Ponta şi sutienul Elenei Udrea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea a adus lămuriri la scena cu bluza de la Toamna Severineană FOTO Mediafax
Elena Udrea a adus lămuriri la scena cu bluza de la Toamna Severineană FOTO Mediafax

Sfârşitul săptămânii îi găseşte pe candidaţi departe de Bucureşti. Nu-i loc de odihnă când la uşă bat alegerile pentru cea mai înaltă poziţie în stat. De aceea, candidaţii au plecat să dea nas în nas cu românul.

Prima săptămână de campanie a trecut pe nesimţite, asta şi pentru că cei care râvnesc la fotoliul prezidenţial nu au simţit nevoia să ia la pas ţărişoara. Poate şi pentru că, odată ajunşi în mulţime, candidaţii sunt expuşi la o multitudine de riscuri.

Uitaţi-vă la Elena Udrea, care a trebuit să îndure „oprobiul public“ pentru că şi-a aranjat bluza în mulţimea de la „Toamna Severineană“. Doamna care se consideră „Bună pentru România“ a spulberat astăzi orice îndoială a acţiunii mâinilor sale din poza deja binecunoscută. „Îmi aranjam sutienul“. Care se deranjase, domne, după ce „doamna“ se agitase ore întregi prin mulţime, făcând poze, îmbrăţişând oamenii, luând copiii în braţe, aplecându-se, ridicându-se, şamd.

Britanicii, mai inspiraţi decât noi, românii, care doar am sharuit imaginea mai departe, au propus cititorilor Metro un sondaj cu privire la preferinţele vestimentare ale candidatului PMP la Preşedinţia României. Rezultatul? 76% dintre cei care au răspuns cred că blonda din România nu trebuie să se acopere mai mult decât o face. Cititorii tabloidului au ştiut să aprecieze farmecul preferatei lui Traian Băsescu din această toamnă şi au decis că nu trebuie să fie criticată doar pentru atât, aşa cum face românul. De postările pe Facebook s-a ocupat echipa de campanie pentru că Elena Udrea a avut treabă la Slatina, unde a descoperit că oltenii sunt foarte deschişi şi primitori.

Trecem acum la un familist convins: Victor Ponta. Candidatul PSD a vrut să lămurească lucrurile în ce priveşte tema familiei în campania electorală. Nu va accepta atacuri la familia contracandidaţilor săi, deşi purtătorul său de cuvânt deja a făcut-o, dar ţine să precizeze că el este fericit şi mândru de familia sa. Pentru a fi şi mai convingător, premierul ne-a arătat trei generaţii ale familiei Ponta, toate de culoare roşie.



Rămânem la Victor Ponta şi la proiectul său prezidenţial: Marea Unire. Premierul a fost astăzi în Republica Moldova, unde le-a dăruit copiilor de peste Prut, de la bugetul de stat, 100 de microbuze. Drumul spre Marea Unire, dar mai ales spre voturile din Republica Moldova, atât de mult disputate, a început.

ponta si familia

În concursul „cine are cei mai renumiţi susţinători“ a intrat astăzi şi Klaus Iohannis. Fraţii din alianţă le-au arătat românilor de pe Facebook că Andrei Pleşu are „o înclinaţie“ către candidatul ACL. În rest, Klaus Iohannis pune la bătaie 100 de volume ale cărţii sale, „Pas cu pas“, pentru cei care strâng cele mai multe aprecieri. Scopul acestei campanii online este de a-l împânzi pe candidatul ACL prin hăţişurile internetului.

Monica Macovei ne mai arată şi astăzi un crâmpei al copilăriei sale: buncii care au crescut-o şi casa lor. Între întâlnirile sale electorale de la Constanţa, „doamna de fier“ continuă să lupte cu corupţii. Dacă nu i-a ieşit prima dată, Macovei nu s-a lăsat şi i-a reamintit preşedintelui de solicitarea sa de a organiza un referendum care să-i lase pe demnitari fără imunitate. Traian Băsescu pare că o ignoră pe fostul ministru al Justiţiei pe care el însuşi a propus-o. Poate că Elena Udrea s-ar supăra dacă preşedintele ar da ascultare cererii lui Macovei, iar Traian Băsescu şi-a ales deja urmaşul şi nu este Monica Macovei, ci cealaltă prezenţă feminină din această toamnă.



Călin Popescu Tăriceanu a început şi el vizitele în teritoriu şi s-a oprit pentru moment la Tulcea. Nimic important de notat.

macovei
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite