Elena Udrea, despre întâlnirea Băsescu - Antonescu: „Preşedintele rămâne principalul opozant al Guvernului USL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea critică propunerea liberalilor pentru Transporturi, Ovidiu Silaghi
Elena Udrea critică propunerea liberalilor pentru Transporturi, Ovidiu Silaghi

Deputatul PDL Elena Udrea crede că preşedintele Traian Băsescu nu va accepta propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi ca ministru la Transporturi şi remarcă faptul că şeful statului rămâne principalul opozant al Guvernului USL.

„Preşedintele este cel care cenzurează derapajele şi acţiunile uneori iresponsabile ale Guvernului USL, inclusiv numirea unui ministru cu probleme în justiţie. Traian Băsescu i-a cerut lui Victor Ponta să nu vină cu Fenechiu în Guvern, premierul a refuzat şi iată că suntem prima ţară cu un ministru în funcţie condamnat penal. Nu se poate să fie numit un alt ministru care, în urmă cu câteva luni, era retras din Guvern tocmai datorită problemelor sale cu justiţia“, a declarat Elena Udrea.

În opinia fostului ministru al dezvoltării, preocuparile lui Traian Băsescu vizează MCV.

„După episodul Fenechiu, nu avem nicio şansă să primim un raport pozitiv MCV. Dar cu siguranţă am avea un raport dezastruos dacă am continua să investim în funcţii miniştri cu probleme în justiţie, iar eu am convingerea că preşedintele se raportează extrem de corect la situaţia nominalizării lui Silaghi la Transporturi“, a mai adăugat Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite