După 25 de ani, suntem curve şi golani!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se împlinesc în acest weekend 25 de ani de la una din cele mai ruşinoase pete de pe obrazul istoriei României: evenimentele din 13-15 iunie, atunci când Iliescu şi gaşca lui de politruci au chemat minerii la Bucureşti pentru a stabili „ordinea şi liniştea“ în care să poată fura nestingheriţi.

 
De abia ieşiţi din bezna comunismului, românii s-au văzut atunci întorşi în timp, în plin Ev Mediu, imaginile traumatizante cu Bucureştiul transformat în câmp de luptă, cu brute înarmate lovind cu sălbăticie oameni nevinovaţi au şocat lumea.  Atunci s-a rupt ceva în fiinţa noastră naţională. Românii au pierdut o şansă istorică, a urmat un lung şir de minciuni şi războaie fratricide care durează şi astăzi.
 
La fix 25 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie nu avem încă un proces al vinovaţilor,  despre condamnaţi ce să mai vorbim?! „Tătuca” Iliescu trăieşte liniştit la pensie, în timp ce urmaşii săi calcă ţara în picioare.
 
După 25 de ani, România arată urât de tot. Avem un premier dovedit plagiator, suspect penal, care refuză să plece de la Putere şi care cheamă Parlamentul să-l sprijine.

Atunci aveam mineri cu bâte, astăzi avem parlamentari cu votul. Mineriada parlamentară împotriva Justiţiei sfidează poporul şi uimeşte lumea.

Nu le pasă însă, Victor Ponta, elevul din 1990 care a fost bătut împreună cu mama sa la Mineriadă s- a transformat la rândul său în călăul statului de drept. Lansat pe orbita politicii de Adrian Năstase cu porecla micul Titulescu, Victor Ponta a devenit micul Ceauşescu. Victor Ponta şi camarilla sa nu au niciun chef să renunţe la putere, au privilegii, averi şi libertate de apărat. Vor călca pe cadavre, inclusiv pe cele ale Mineriadei de acum 25 de ani, doar ca să rămână acolo sus, unde le e cald şi bine.
 
După 25 de ani, românii o duc în continuare prost. Sărăciţi şi amăgiţi, asmuţiţi unii impotriva altora, orbecăie după un reper, după o soluţie salvatoare. Mulţi dintre ei au luat drumul pribegiei în străinătate (apropo la Mineriada s-a produs primul exod important, mulţi români cerând atunci azil politic).

Milioane de români au plecat de scârbă sau de nevoie să câştige o pâine în străinătate. Eroi necunoscuţi au ţinut România în viaţă, fie că au trimis bani în ţară, fie ca au înclinat balanţa votului, atunci când a trebuit. Numiţi de multe ori, în derâdere, căpşunari, românii din Diaspora le-au stat în gât politicienilor care n-au pierdut nicio ocazie să se răzbune, să-i umilească.
 
Ultima trăznaie a făcut-o tot un pesedist, Ioan Rus care i-a numit pe nevestele românilor din Diaspora curve şi pe copiii lor golani. Ce altă jignire mai mare putea aduce Rus acestor români? Şi la adăpostul cărei acoperiri morale, atâta vreme cât toată lumea ştie de zbenguielile sale sexuale din vremea când era ministru de Interne sau de luxul în care trăiesc progeniturile sale?! Problema lui Ioan Rus, ca şi a lui Victor Ponta, este că provin din aceeaşi şcoală, de la Adrian Năstase, de la Ion Iliescu, de la bolşevici, unde se predau cel mai bine calomnia şi manipularea.

Degeaba şi-au tras ţoale şi maşini capitaliste, în sufletul lor ei vor rămâne aceeaşi activişti comunişti care vor trata poporul cu dispreţ şi nu vor înţelege cum un ”puţoi” de procuror îşi permite să-i deranjeze.  

PS: Vă rog mult, mergeţi în acest weekend la Universitate şi cei care aţi participat şi cei care nu aţi participat la Mineriada din iunie 1990. Aprindeţi o lumânare şi rugaţi-vă în gând să ne scape de ei. Rugaţi-vă pentru morţii nevinovaţi şi pentru dreptatea care ar fi trebuit să li se facă. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite