Dragnea vrea o comisie de anchetă privind activitatea SPP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că se impune iniţierea unei comisii de anchetă privind SPP, precizând totodată că el va merge la orice comisie va fi chemat.

Întrebat despre faptul că preşedintele Comisiei de apărare din Senat, liberalul Marcel Vela, a spus că îi va chema la audieri pe el, pe premierul Viorica Dăncilă şi pe Paul Stănescu, Liviu Dragnea a precizat: „Aşa ne trebuie, pentru că am vorbit, să ne cheme la audieri. Eu voi merge la orice comisie parlamentară, sunt convins că va merge şi doamna Viorica Dăncilă, nu înţeleg de ce vrea să o cheme, dar o să meargă, cred, cred că o să meargă şi domnul Paul Stănescu”.

Dragnea a fost ironic subliniind că nu înţelege de ce nu a fost chemat la audieri şi Lucian Pahonţu, şeful SPP. „Sigur, n-am înţeles de ce nu e chemat domnul Pahonţu. Înţeleg că PNL nu are curaj sau nu are voie să cheme pe cineva de la servicii”, a completat liderul PSD.

Întrebat dacă PSD are curaj şi dacă va face o comisie de anchetă privind SPP, Liviu Dragnea a declarat: „PSD are curaj. Deja se impune o comisie de anchetă, pentru că au început să iasă la iveală din ce în ce mai multe informaţii”.

Dragnea a lansat, duminică seară, un nou atac la adresa şefului Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), Lucian Pahonţu, spunând că avea o practică foarte nocivă - îşi folosea angajaţii pentru a culege informaţii, apoi mergea la Parchete sau instanţe şi transmitea anumite mesaje.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite