Dragnea îi instruieşte pe baronii locali pentru europarlamentare: PSD va avea un număr mai mare de europarlamentari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi lideri ai PSD, Victor Ponta şi Liviu Dragnea
Cei doi lideri ai PSD, Victor Ponta şi Liviu Dragnea

Şeful de campanie al PSD, Liviu Dragnea, i-a chemat astăzi la Bucureşti pe baronii locali pentru a discuta despre conflictele din teritoriu şi despre alegerile europarlamentare din mai.

„Am început întâlnirile cu colegii din judeţe. O să am patru întâlniri. Am preferat să nu invit toate judeţele odată, pentru a putea realiza discuţii mult mai aplicate şi mai eficiente, adică vreau să am timp să discut cu fiecare judeţ absolut toate probelemele pe care le are comunitatea respectivă“, a spus Dragnea, la începtul întrevederii, care se desfăşoară la sediul central al PSD.

Dragnea este optimist şi crede că PSD va obţine mai multe mandate la europarlamentare. „E vorba şi de prezenţa care va fi - asta va influenţa şi rezultatul fiecărui partid. După părerea mea, cred că vom avea o listă de candidaţi foarte bună, cu oameni care odată ajunşi în Parlamentul European chiar vor acţiona în interesul României“, a spus Dragnea.

Şeful de campanie al PSD pentru europarlamentare a făcut un profil al candidatului. „Candidaţii PSD la alegerile pentru PE trebuie să fie buni politicieni şi colegi, să stăpânească procedurile europene şi să aibă caracter. Nu neapărat profesionist, pentru că nu se fac angajări pentru o instituţie, nu trebuie să fie specialişti“, a precizat Dragnea.

PSD are în acest moment 11 europarlamentari.

Materiale pe aceeaşi temă:

Legea descentralizării, adoptată. Opoziţia nu a reuşit să depună o moţiune de cenzură, care ar fi împiedicat trecerea legii

Proiectul de lege privind descentralizarea, asupra căruia Guvernul Ponta şi-a angajat marţi răspunderea în faţa Parlamentului, este considerat adoptat în condiţiile în care nu a fost depusă  moţiune de cenzură în termenul legal, de trei zile.

Guvernul şi-a asumat răspunderea pe descentralizare. Ponta: Propaganda împotriva aleşilor locali, rezultatul unei gândiri mioape

Guvernul şi-a asumat marţi răspunderea asupra proiectului legii descentralizării, în faţa Parlamentului. Premierul Victor Ponta a prezentat pe scurt avantajele proiectului de lege.

UPDATE CCR amână pentru 10 ianuarie 2014 sesizarea PDL privind Legea descentralizării

Curtea Constituţională a amânat, miercuri,  discutarea sesizării PDL privind proiectul legii descentralizării, adoptat în noiembrie prin asumarea răspunderii de către Guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite