Dragnea, după disputele cu Tăriceanu: S-ar putea ca alianţa PSD-UNPR-ALDE să nu mai existe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Eduard Enea
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Eduard Enea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, întrebat despre disputa avută miercuri în Parlament cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, că formaţiunea acestuia a avut recent poziţii diferite de cele ale PSD, astfel încât este posibil ca alianţa „în fapt să nu mai existe“, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă disputele avute cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu în plenul de miercuri, la votul asupra Legii bugetului, arată că nu mai există coaliţia PSD-UNPR-ALDE, Dragnea a spus că această coaliţie nu mai exista de când s-a retras Guvernul, însă exista o alianţă parlamentară.

„Era o funcţionare, colaborare parlamentară care funcţiona, dar în mai multe rânduri cei de la ALDE nu au mai votat cum am votat noi şi UNPR. S-ar putea ca în fapt să nu mai existe (alianţa - n.r.)", a spus Dragnea. 

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, în plen, că este profund dezamăgit de partenerii de coaliţie conduşi de Călin Popescu Tăriceanu, care au votat împotriva măririi pensiilor prevăzută în buget, adăugând că nu înţelege de ce legea ar fi „un buget cu varză şi cu carne“,

Nu pot să nu constat că partenerii noştri de coaliţie au votat împotriva măririi pensiilor cu 5%, cei de la ALDE. (...) Sunt profund dezamăgit de faptul că partenerii noştri de coaliţie au votat împotriva măririi pensiilor", a declarat Liviu Dragnea, în replică la poziţia critică exprimată de copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, faţă de bugetul pe 2016, pe care acesta l-a caracterizat ca fiind „un buget cu carne şi varză de Bruxelles“.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat că nu înţelege această formulă folosită de Tăriceanu. "Nu înţeleg de ce, nu înţeleg nici ce înseamnă <<buget varză cu carne>>, nu înţeleg, dacă Guvernul nostru ar fi rămas pe acest proiect de buget tot varză cu carne era?", a replicat Liviu Dragnea.

.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite