Dragnea si Dăncilă, groparii PSD. Vom asista la o sinucidere colectivă?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum stau lucrurile acum, se iroseşte ultima şansă de a scăpa de guvernul Dragnea (Dăncilă). Este absolut de neînţeles cum atâţia oameni deştepţi, aflaţi printre parlamentarii PSD-ALDE, acceptă să participe la jocul acesta stupid. Doar nu-i dă nimeni afară din Parlament dacă votează căderea guvernului Dragnea. Cât despre viitoarele alegeri, cât de fraier poţi să fii să crezi că PSD-ALDE le va câştiga.

După eşecul moţiunii, adică rămânerea guvernului Dăncilă, vor veni reacţii în trombă. Posibil ca România să piardă preşedinţia UE din 2019, pentru că te umflă râsul când îţi imaginezi că dna Dăncilă va conduce Europa, când nu e în stare să conducă România. Lupta lui Dragnea şi a acoliţilor săi cu justiţia ne va costa accesul la fondurile europene  în viitorul exerciţiu financiar. România va fi ostracizată în grupul statelor în care deja se află Ungaria şi Polonia. Comerţul exterior şi investiţiile vor suferi scăderi dramatice, pentru că nimeni nu mai are încredere într-o ţară pusă la colţ de organismele europene.

Actualul guvern este format, în mare parte, din analfabeţi. Unii miniştri nici nu vor să vorbească public, de groază că s-ar face de râs. Le-am şi uitat numele, că figura nu le-am văzut-o niciodată.

Condamnarea lui Dragnea demonstrează că în lupta sa cu un inamic iluzoriu, „statul paralel” n-a  avut, nu are şi nu va avea câştig de cauză. Dragnea trăieşte într-o lume a sa, plină de iluzii, în afara realităţilor României de azi. Şi noi ce vină avem?

Deja voci importante din PSD-ALDE, Ecaterina Andronescu, Renate Weber, Ioan Rus, Remus Pricopie, se disociază de actuala politică a PSD şi arată că Dragnea se află pe un drum înfundat. Se va lovi în scurt timp de zid. Şi noi odată cu el (Ioan Rus: Ori suntem toţi spălaţi pe creier, ori am fost injectaţi cu ceva. Nu se poate”).

Manifestaţiile aproape zilnice demonstrează că românii s-au săturat de prăpastia spre care ne îndreaptă actuala coaliţiei. De programul de guvernare s-a ales praful, mai nimic nu s-a realizat. Vă imaginaţi ce demonstraţii vor urma după căderea moţiunii de cenzură, încă văzută de unii ca o izbăvire din infern.

Dar fiecare are soarta pe care o merită. Totul este acum să minimizăm dezastrul pe care-l va lăsa în urmă coaliţia PSD-ALDE.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite