Deputatul Neagu Murgu a trecut oficial la UNPR. Mutarea, pregătită din timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Neagu Murgu FOTO Adevărul
Deputatul Neagu Murgu FOTO Adevărul

Deputatul Neagu Murgu a trecut, de astăzi, oficial la UNPR, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în şedinţa de plen.

Ales pe listele PD-DD, Murgu este de azi membru al UNPR, confirmând astfel ceea ce anunţase încă de marţi, când UNPR a remis un comunicat de presă în acest sens.

Potrivit comunicatului, deputatul s-a înscris marţi, 17 decembrie 2013, în Uniunea Naţională pentru Progresul României şi a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei judeţene UNPR Vrancea.

Neagu Murgu a fost ales deputat în colegiul uninominal 5 din circumscripţia electorală nr.41 Vrancea, din partea PP-DD.

În cadrul unei întâlniri informale cu conducerea UNPR, deputatul a arătat că s-a alăturat unei echipe politice ale cărei idealuri le împărtăşeşte.

Avem aceleaşi credinţe şi aceleaşi idealuri. Sunt, de acum, într-o echipă care a dovedit că este dedicată oamenilor şi interesului naţional şi voi pune umărul alături de noii mei colegi la implementarea programelor politice construite în sprijinul populaţiei. Îmi pun toată pregătirea, toată experienţa şi toată priceperea în slujba alegătorilor mei, de această dată din poziţia de membru al unei echipe puternice, echipa UNPR”, a subliniat deputatul Neagu Murgu.

Materiale pe aceeaşi temă:

DOCUMENT Încă un deputat a trecut la UNPR

Fostul deputat PPDD Neagu Murgu s-a înscris astăzi în UNPR şi a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Vrancea.

Deputatul Neagu Murgu se joacă cu nervii PPDD-iştilor din Vrancea. Astăzi a migrat oficial la UNPR

În şedinţa de astăzi a Plenului Parlamentului României, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat că Neagu Murgu va activa în cadrul UNPR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite