Deputatul liberal Diana Tuşa: „PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul liberal Diana Tuşa, într-o discuţie online cu susţinătorii liberali, a criticat actuala conducere a partidului, spunând că „în general, combinaţiile politice sunt mai importante decât programul de guvernare“.

"PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem şi… în general combinaţiile politice sunt mult mai importante decât programul de guvernare", a afirmat deputatul liberal Diana Tuşa.

Deputatul consideră că partidul din care face parte a uitat ce înseamnă dreapta şi a îmbrăţişat măsurile populiste, lucru care a fost demonstrat prin rezultatul la alegerile locale. De asemenea, în opinia ei, liberalii vor putea să-şi impună un premier "doar printr-o minune" şi că nu există la PNL o persoană mai capabilă decât actulul premier Dacian Cioloş pentru funcţie.

Totodată, deputatul spune că nu există o politică de cadre în PNL şi că se ignoră sondajele şi că în partid contează susţinerea celor din conducere.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite