Dăncilă, dezacord de peste ocean: „Întâlnirile mele din SUA «a repus» România pe harta mondială“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă FOTO gov.ro
Viorica Dăncilă FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a făcut un nou dezacord marţi noaptea, într-o intervenţie telefonică la România TV. Aceasta a declarat că întâlnirile sale din cadrul Conferinţei AIPAC din SUA „a repus” România pe hartă.

„Au fost întâlniri foarte bune aici, la Washington, am avut întâlnire cu vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence, cu secretarul pentru comerţ, Ross, şi cu speakerul Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, dar şi cu premierul Netanyahu. A fost foarte importantă participarea la AIPAC, ceea ce este un lucru firesc în contextul deţinerii de către România a Preşedinţiei rotative a Consiliului UE şi în contextul în care am deschis Preşedinţia cu un eveniment dedicat luptei împotriva antisemitismului la Bruxelles şi vom închide cu un eveniment similar, de dată această la Bucureşti.

Întâlnirile au fost bune, iar după părerea mea, toate aceste întâlniri, toate aceste discuţii a repus România pe harta mondială şi spun acest lucru într-un context pozitiv, având în vedere aprecierile pe care le-am avut la adresa ţării noastre şi asupra guvernării de aici, din Statele Unite ale Americii", a declarat Viorica Dăncilă, marţi seară, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Viorica Dănclă a fost prezentă în Statele Unite pentru a participa la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC).

Momentul gafei - 1.33.0 VIDEO Romania TV / Youtube

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite