Cum a ajuns PSD la vorbele lui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat că s-a înşelat în ceea ce îl priveşte pe Victor Ponta, în condiţiile în care fostul premier atacă des PSD. Mai mult, Stănescu a ajuns să-l citeze pe fostul adversar politic, Traian Băsescu, politician care spunea că Ponta „minte cum respiră“, pe vremea când fostul social-democrat era şeful de la Palatul Victoria.

Întrebat ce opinie are în privinţa declaraţiilor din ultima perioadă ale lui Victor Ponta referitoare la Liviu Dragnea, Paul Stănescu, politician care deţine funcţile de ministru al Dezvoltării Regionale şi de vicepremier, a spus că regretă „ce face Ponta astăzi“. 

„Chiar regret ce face Victor Ponta astăzi şi ştiţi bine, împreună cu toţi colegii mei, ce efort s-a depus la Olt pentru alegerile prezidenţiale din 2014. Chiar regret din suflet acest lucru, pentru că eu chiar am crezut, poate am fost naiv, că Victor Ponta într-adevăr poate să fie un om care poate să facă politică cu multă maturitate. Din păcate, m-am înşelat. (...) Să citez un clasic în viaţă, îmi pare că-l citez şi sunt de acord cu el şi e pentru prima dată când sunt de acord cu el, că Victor Ponta minte cum respiră. Atât pot să vă spun", a afirmat Paul Stănescu, într-o conferinţă de presă.  

În decembrie 2012, Traian Băsescu se lansa în mai multe atacuri la adresa lui Ponta, catalogându-l pe acesta drept mincinos, şi criticând-i pe liderii USL pentru faptul că, de fapt, nu vor coabitare. 

„Oameni buni: de vreo şase luni, oamenii ăştia mint că vor coabitare, iar aici scriu, negru pe alb, către toate organizaţiile şi către toţi liderii, că alegerile din 9 decembrie sunt continuarea luptei cu Traian Băsescu. Iată o minciună care, de data asta, este demontată în scris, şi lui Victor Ponta, care tot afirmă că vrea coabitare cu preşedintele, nu face decât să-i confirme calitatea de om care minte. Unii spun: «minte cum respiră». Minciuna, ca mod de viaţă, te aşează în definiţia mitomanului",afirma Băsescu, la 3 decembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite