Cristian Preda s-a înscris în Mişcarea Populară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Cristian Preda, suspendat sase luni din partid, pentru declaraţii critice la adresa conducerii democrat-liberalilor, s-a înscris în fundaţia Mişcarea Populară.

„M-am înscris în fundaţia Mişcarea Populară aşa cum am fost membru şi în fundaţia ISP sub patronajul PDL. Nu văd nicio problemă în chestiunea asta, problema cu PDL este alta. Am să-mi prezint punctul de vedere în CND şi am să contest decizia conducerii PDL. Sunt suspendat din partid, iar Mişcarea Populară este o fundaţie şi susţin proiectele acesteia“, a declarat Preda pentru HotNews.ro.

Anterior, Sebastian Lazaroiu anuntase, pe Facebook: „S-a alăturat Fundaţiei Mişcarea Populară europarlamentarul Cristian Preda. Azi a fost prezent cu noi laTârgovişte“.

Cristian preda  a fost suspendat la începutul acestei săptămâni din PDL pentru o perioadă de şase luni. „Solutia, votată cu patru abţineri, dintre care trei doreau excluderea, a fost aceea de a-i fi suspendată calitatea de membru pentru o perioadă de şase luni“, a explicat Vasile Blaga.

În replică, Cristian Preda a declarat că aşteaptă scuzele conducerii PDL pentru decizia de a-l exclude din partid.

„Dacă BPN al PDL nu spune «am greşit şi retragem» , fără ca eu să fac un gest, voi lua decizia ca o excludre. A fost o execuţie. Dacă PDL nu-şi va pune cenuşă în cap, eu nu mă voi întoarce“,a  declrat Preda la „Adevărul live“.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite