VIDEO Crin Antonescu, la Adevărul Live: „Voi propune excluderea lui Chiliman din PNL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonbescu a confirmat, oficial, excluderea luI Andrei Chiliman
Crin Antonbescu a confirmat, oficial, excluderea luI Andrei Chiliman

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat, la „Adevărul Live“ că va propune excluderea lui Andrei Chiliman din partid.

Liderul liberal a confirmat că va propune, luni, la Delegaţia Permanentă excluderea lui Andrei Chiliman din partid. „Eu voi face propunerea iar, conforma statului, decizia va aparţine Delegaţiei Permanente“, a explicat Antonescu.

Crin Antonescu a vorbit despre excluderea lui Andrei Chiliman, în contextul în care a comentat recenta sancţionare a lui Vlad Moisescu.

"Sunt perfect de acord cu decizia. (...) E vorba de faptul că, în mod cât se poate de public, aceste persoane au angajat discuţii pentru o altă construcţie politică, din care PNL nu face parte, au avansat chiar în ele. Ori este un lucru elementar, nu poţi face parte din două construcţii politice sau din două partide în acelaşi timp. Cred că firesc ar fi fost să demisioneze. (...) Se spune cu foarte multă superficialitate, în opinia mea: «au fost daţi afară pentru că au criticat». Păi, aceşti oameni, domnul Chiliman, domnul Moisescu, de mai bine de un an, în toiul campaniei electorale, în fiecare săptămână, au făcut cele mai greu de imaginat atacuri la adresa mea ca preşedinte al partidului, la adresa restului conducerii partidului, la adresa strategiei partidului, pe care n-am hotărât-o eu niciodată singur şi, totuşi, nu au fost excluşi. Acum însă suntem mult prea departe şi riscăm să generăm sau să întreţinem, să tolerăm un soi de promiscuitate politică, absolut nesănătoasă", a spus el.

Liderul liberal a făcut referire la faptul că Vlad Moisescu a anunţat că Iniţiativa România Liberală, pe care o conduce, a iniţiat negocieri cu PNŢCD şi cu Forţa Civică, pentru identificarea unui candidat la preşedinţie.

Ce excluderi urmează în PNL

Adevărul LIVE: analiza politică a săptămânii

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite