Cioloş: De trei luni tot vorbim despre remaniere. Când voi lua decizia, o să o anunţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Dacian Cioloş a comentat, marţi, informaţiile privind o posibilă schimbare din funcţie a unor miniştri, afirmând că presa vorbeşte despre remanieri de trei luni, însă, atunci când va lua o decizie, o va anunţa oficial, potrivit News.ro

„De trei luni de zile tot vorbim în fiecare lună de remaniere şi o să mai vorbim. Eu am mai spus, când voi considera că este necesar, o să iau decizia şi o să o anunţ“, a spus premierul, întrebat de jurnalişti dacă ia în calcul schimbarea unor miniştri.

Miniştrii Muncii şi Agriculturii, Ana Costea şi, respectiv, Achim Irimescu, ar putea pleca din Guvern, imediat după Paşti, au declarat, luni, pentru News.ro, surse guvernamentale, care au precizat că nu va fi vorba de o revocare din funcţie, ci cel mai probabil de demisii.

Potrivit surselor citate, au existat nemulţumiri din partea premierului faţă de cei doi miniştri, privind activitatea curentă.

În ceea ce o priveşte pe Ana Costea, nemulţumirile au apărut în legătură cu modul în care aceasta a gestionat procesul de elaborare a Legii salarizării publice.

Lui Achim Irimescu i se impută declaraţiile recente făcute fără consultarea şi fără acordul Guvernului, au relatat aceleaşi surse.

Sursele citate au mai spus că plecarea Anei Costea este aproape o certitudine, în timp ce în privinţa lui Irimescu se mai poartă discuţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite